La calculadora de la Copa del Rei

  0
  CJB

  Río Breogán (aquest diumenge), Urbas Fuenlabrada i FC Barcelona són els tres partits que el Joventut encara té pendents abans de finalitzar la primera volta.

  Tres enfrontaments que són decisius per assegurar el bitllet que classifiqui el conjunt de Carles Duran per a la Copa del Rei 2022, que se celebrarà entre el 17 i el 20 de febrer a Granada.

  Amb bona part dels partits ajornats durant les darreres setmanes, la classificació matemàtica es resisteix, però aquest mateix cap de setmana podria confirmar-se. El triomf a la pista del Río Breogán, enfrontament ajornat de la J11, confirmaria la presència badalonina a Granada. Aquesta és la possibilitat més senzilla.

  Aquesta mateix dilluns, l’ACB ha fixat les notes dates contra Barça i versus Fuenlabrada, i el darrer enfrontament del primer tram del curs finalitzarà a temps.

  Amb un triomf més, la Copa està assegurada i, amb dos, també es podria ser cap de sèrie. La Penya és tercera a la classificació i abans del 30 de gener, si la covid ho permet, s’haurien de disputar els dos partits pendents.

  Aquestes dues jornades podrien ser decisives, en el pitjor dels casos. Baskonia és novè a la taula, amb un balanç 8-7 i un partit més que la Penya. L’average badaloní és prou bo perquè el pitjor escenari possible – no anar a la Copa – no es produeixi.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí