La ‘cantaora’ Rocío Segura posarà la música de la XVI Mostra Flamenca de Badalona

  0
  rocio segura.jpg

  09/11/2013 – El centre de Tertúlia Flamenca de Badalona acull aquest dissabte la XVI Mostra Flamenca de Badalona, que comptarà amb l’actuació de la ‘cantaora’ Rocío Segura, acompanyada d’Alberto Fernández.

  El centre de Tertúlia Flamenca de Badalona, al barri de Lloreda (plaça Doctor Fleming s/n), acull aquest dissabte la XVI Mostra Flamenca de Badalona, que comptarà amb l’actuació de la ‘cantaora’ Rocío Segura, acompanyada d’Alberto Fernández. A partir de les 20.30 hores, la cantant d’Almeria oferirà un recital del seu repertori flamenc, dins el qual no faltaran peces del seu darrer treball, Sueños del Alma.

   

  Rocío Segura ha treballat en alguns dels millors festivals i ha compartit cartell amb grans figures del panorama flamenc. A l’estranger també ha brindat destacats concerts, a ciutats con Munic, L’Havana o Tetuan. Tot i la seva joventut, ha estat guardonada amb diferents premis a nivell nacional, entre els quals cal mencionar la Lámpara Minera de La Unión (Múrcia), que la va convertir en la primera dona andalusa en guanyar l’esmentat premi.