La ‘Capsa dels adeus’, una iniciativa de contes per abordar el dol, arriba a les biblioteques

  0

  És una eina pedagògica del Tanatori de Badalona, dirigida a infants i famílies, que facilita l’aproximació als diversos tipus de pèrdua i que estarà disponible a la Xarxa Municipals de Biblioteques de Badalona

  El Tanatori de Badalona posa a disposició de totes les biblioteques municipals de la ciutat la Capsa dels adeus, un conjunt de contes per ajudar a gestionar la pèrdua i el dol en infants entre els 3 i els 9 anys. La Capsa dels adeus inclou una selecció de contes que aborden diferents tipus de pèrdua: El nen dels estels, sobre la mort d’un germà; Adéu, petit amic, que tracta la partida d’un ésser estimat a un altre indret; Adéu àvia, una història centrada en la mort d’una àvia; i En Tom ja no hi és, sobre la pèrdua d’un millor amic.

  Des d’aquest mes, els títols ja es poden consultar i estan disponibles a través de préstec a les sis biblioteques de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona: Sant Roc, Llefià-Xavier Soto, Can Casacuberta, Lloreda, Pomar, i Canyadó i Casagemes-Joan Argenté. La iniciativa de la Capsa dels adeus va néixer l’any 2018. Des d’aleshores, PFB Serveis Funeraris l’ha feta arribar a tots els centres d’educació infantil i primària de Badalona, Montgat, Premià de Mar, Premià de Dalt, Teià, Alella, Tiana, Sant Adrià de Besòs i Sant Feliu de Llobregat, els municipis on l’empresa presta servei.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí