La catalana s’endú l’or amb 5 verd-i-negres (80 a 66)

0
    51

06/01/2013
    La selecció guanya a Madrid amb 5 jugadors del cadet de la Penya

La selecció catalana cadet, que compta amb 5 jugadors de la Penya, s'ha penjat la medalla d'or en el campionat de seleccions autonòmiques en vèncer Madrid per 80 a 64 en un partit en que els catalans han hagut de patir.

Tot i la bona sortida dels nois de Joan Albert Cuadrat (9 a 2), Madrid s'ha refet i ha anul·lat Catalunya al primer temps (22 a 33 min 17), però els catalans han tornat a igualar les coses abans del descans etzibant un 15 a 0 (38 a 35).

A la represa, l'agressiva defensa dels catalans, ha permès fer un joc ràpid de cistelles senzilles que ha acabat desmuntat la resistència de Madrid a l'últim quart.

Els verd-i-negres han tingut un paper important a la final. Real, López-Arostegui i Samu Rodríguez han fet 13 de valoració cada un, i cap dels 5 jugadors de la Penya ha baixat dels 17 minuts a la final.