La ciutadania crea una petició a change.org per restaurar Badalona

  1
  Foto: Flash BDN

  Ocupa portades, titulars i és el motiu de centenars d’articles als mitjans de comunicació. Glòria ha passat aquesta setmana per Badalona arrasant la major part de la ciutat, impossibilitant fins aquests dies una reconstrucció dels carrers badalonins, ja que la forta pluja i el vent no han donat treva en aquests 3 dies.

  L’Ajuntament de Badalona, per la seva part, ja va anunciar ahir que faria front a les reparacions de les destrosses provocades pel pas del temporal amb un Decret d’Emergència que permetrà disposar dels recursos econòmics i agilitar els tràmits necessaris. Tot i això, la ciutadania veu urgent començar les tasques de recuperació de les diferents zones afectades.

  Per aquest motiu, un pare del col·legi Badalonès, l’Oscar Mozo, ha trobat en la plataforma change.org un espai per poder començar la iniciativa de restaurar la ciutat. “Me gustaría hacer un llamamiento a la ciudadanía de Badalona, para encontrarnos [email protected] el sábado y domingo a las 10.00 horas a lo largo de todo el paseo marítimo (des del puerto hasta casi tocando con Montgat), cada uno con los recursos que tenga (cubos, palas, lo que sea) y hacerlo en família para devolver la arena allá donde debe estar y reconstruir entre todos ese espacio que tanto apreciamos.”

  La petició ja ha aconseguit 200 signants en menys d’1 dia i l’Oscar anima a tothom a compartir la petició a través de les xarxes socials per aconseguir més participants.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí