La Colla Micaco aconsegueix descarregar el segon 7de7 del curs al Front Marítim

  0
  castellers 7de7.jpg

  07/07/2015 – Els Castellers de Badalona han actuat aquest dissabte a les Festes del Front Marítim, una cita que s’ha convertit en fixa en el seu calendari i en la que aquest cop han estat acompanyats pels Castellers de la Sagrada Família.

  Els Castellers de Badalona han actuat aquest dissabte a les Festes del Front Marítim, una cita que s’ha convertit en fixa en el seu calendari i en la que aquest cop han estat acompanyats pels Castellers de la Sagrada Família. Si l’any passat els micacos van aconseguir aixecar els primers tres castells de 7 que es veien en aquest barri, enguany s’havien plantejat fer el 7de7, un castell que ja van descarregar a les Festes de Maig.

   

  Amb un bon nombre de camises micacos, la colla va començar la seva actuació aixecant un Pilar de 4 d’entrada per, seguidament, obrir la primera ronda amb un 4de7 amb força canvis a tronc i que es va mostrar ferm, sense donar cap senyal de complicació. La segona ronda va servir perquè els Castellers de Badalona portessin el seu plat fort de la diada, el segon 7de7 de la temporada. El castell va mantenir unes bones mides durant la tota la pujada, però el castell es va allargar al moment de les aletes i la demora va començar a passar factura, fent que l’estructura comencés a patir. Els de la camisa micaco, però, van saber reaccionar i defensar el castell fins a descarregar-lo.

   

  El principal repte estava aconseguit, però els micacos es van entrebancar a la tercera ronda amb un castell a priori fàcil per la colla, com és el 3de7. Després de dos intents sense èxit, van haver de desistir. Tot i haver de deixar la tercera ronda en blanc, els micacos no es van desanimar i van acabar la seva actuació amb una nova alineació del Pilar de 5. Ara als micacos preparen una de les sortides marcades en vermell al calendari de la colla: la Festa Major de Premià de Mar, una vila en la que se senten com a casa i on volen portar els seus millors castells.