La Colla Micaco no aconsegueix reeditar el 4de8 a la plaça de la Vila

  0
  52
  CwlGGyIXgAAkjXh.jpg

  07/11/2016 – Tot i que van intentar la històrica estructura en dues ocasions, aquest diumenge no era el millor dia dels badalonins.

  No ha pogut ser. Els Castellers de Badalona no han pogut reviure aquest diumenge la sensació que fa unes setmanes, al Concurs de Castells, la colla va experimentar després de descarregar el seu primer castell de vuit. El 4de8 s'ha tornat a resistir per segona diada consecutiva i, de moment, només existeix a l'imaginari d'aquella èpica jornada a Torredembarra.

   

  Els Micaco van intentar en dues ocasions el 4de8 aquest diumenge a la plaça de la Vila, amb motiu de la seva diada, però totes dues van haver de ser desmuntades. Tampoc va sortir la torre de set. No era el millor diumenge dels badalonins, aquest cap de setmana, però això no va fer perdre els ànims en la seva particular festa com a colla local.

   

  Tot i els intents desmuntats, els castellers van aconseguir descarregar un 5de7 i un 4de7. Van estar acompanyats dels Castellers de l'Alt Maresme i dels Castellers de Sabadell.