La Colla Micaco obre la temporada amb dos castells de set

  0
  Agulla 4d6a Diada Inici.JPG

  19/03/2013 – Els Castellers de Badalona van descarregar un tres de set i un quatre de set en un diumenge plujós que va obligar a traslladar l'actuació a l'interior del local de Can Peixau.

   Aquest diumenge ha començat la temporada pels Castellers de Badalona. Després d’algunes setmanes d’assajos, activitats i actuar fa quinze dies fent els primers castells de la temporada, els Micaco han tingut la primera actuació de cert compromís de l’any en una segona diada que ha servit per escalfar els primers castells de set.

   

  Sota l’amenaça de pluja, es va decidir fer l’actuació a la plaça de davant del local dels ‘micacos’ i, en cas de pluja, continuar a l’interior de la seu de la colla. La primera ronda s’ha traduït en el primer castell de set de l’any: el tres de set. Una estructura d’execució un xic lenta, però força controlat de principi a fi.

   

  En segona ronda, i ja sota una petita però insistent pluja, l’acció es va traslladar al local de la colla badalonina, on es va alçar el segon castell de set d’enguany: el quatre de set. Un quatre lleugeret de pes, que es va treballar a un bon ritme, però que, en el moment de la passada, ha patit una mica, pel fet d’estar molt a prop del focus de llum de sostre. Això ha provocat algun dubte, que el castell acabés remenant una mica a la descarregada i la pèrdua sensible de les mides.

   

  En tercera ronda, es va optar per un senzill quatre de sis amb l’agulla, per rodar castellers i canalla, que no va provocar gaires entrebancs. Dos pilars de quatre van donar un bon regust als micacos amb vistes al futur.

   

  D’aquesta manera, dos figures de set a la segona actuació de l’any són un senyal, pels castellers badalonins, d’haver fet “una bona feina”. S’enceta un camí més optimista amb vista a les properes actuacions. Pel que fa a les properes diades de la colla, no arribaran fins el diumenge 21 d’abril a Cornellà de Llobregat i el 28 d’abril a Vilafranca del Penedès, jornades en les quals es vol seguir fent castells de set i començar a treballar els de gamma alta de set.