La Colla Micaco protagonitza una diada ‘de set’ a Premià de Mar

  0
  catellers premia 2015.jpg

  14/07/2015 – Tot i no entrebancar amb el 5de7, inèdit aquesta temporada, van aconseguir descarregar un nou 7de7 i un 4de7 amb agulla.

  Els Castellers de Badalona han tingut aquest cap de setmana una de les cites fora de Badalona més clàssiques del seu calendari, la de la Festa Major de Premià de Mar, una plaça on la colla se sent com a casa. Per aquesta ocasió, els de la camisa micaco havien preparat un bon repte: conquerir Premià portant-hi els seus dos millors castells d'enguany, el 4de7 amb l'agulla i el 7de7, i el 5de7, un castell que encara no havien provat aquesta temporada.

   

  La construcció del 7de7 va presentar millors mides que el que la colla va fer al Front Marítim i es va poder completar amb èxit de manera més còmode. El tercer 7de7 d'una temporada que ja és la que ha vist més cops aquest castell de color micaco. El primer intent de 5de7 de la temporada pels de la camisa micaco va arribar a la segona ronda. Va pujar nerviós, desmuntant-se amb dosos col·locats. En la ronda de repetició, la colla badalonina va decidit fer el 4de7 amb agulla, un castell en que van haver de treballar l'estructura del quatre, però sense ensurts.

   

  Els badalonins van decidit tornar-hi amb el 5de7 a la tercera ronda. Aquest cop el castell va pujat més ferm, tot i que encara amb alguns entrebancs. Finalment, part del pom de dalt de la torre es va despenjar després de la segona aleta i la resta del castell va caure. Per acabar l'actuació, els micacos van descarregar el tradicional Pilar de 4 al balcó.

   

  La colla encara la darrera setmana d'activitat del primer tram de la temporada, amb els últims dos assajos i l'actuació dissabte a la tarda al barri barceloní del Raval, una jornada que els micacos es plantegen de manera tranquil·la abans d'agafar vacances.