La Colla Micaco rebrà pel 4de8 un palet de menjar que donarà a Proactiva Open Arms

  0
  53
  david oliete.JPG

  25/07/2016 – Els Castellers de Badalona seran premiats a la Nit dels Castells del proper cap de setmana a Valls per haver estrenat un castell de 8 aquesta passada temporada.

  La Colla Micaco serà guardonada aquest cap de setmana per haver aconseguit descarregar el seu primer castell de vuit a Torredembarra la passada tardor. Dissabte, Valls acull la Nit dels Castells, una jornada en la qual s'entrega el Premi Baròmetre Casteller, part del qual és menjar cedit per Gallina Blanca.

   

  Aquest menjar, però, no és per a les colles, sinó que cadascuna decideix a quina ONG dóna aquest premi. En el cas de Badalona, els Micaco ja han anunciat que el premi serà per a Proactiva Open Arms, l'entitat amb seu a la ciutat que es dedica a rescatar refugiats al mar Mediterrani.

   

  Renovació de Junta i tècnica

   

  La passada setmana, els Castellers de Badalona van posar les primeres pedres de la nova temporada amb la renovació de la junta de l'entitat i de l'equip tècnic que portarà la direcció de la colla els propers mesos. Eduardo Valdenebro serà l'encarregat de conduir la nova junta, mentre que Adrià Bonet segueix al capdavant de la tècnica.