La Colla Micaco recupera sensacions a Terrassa amb dos castells de set

  0
  67
  castellers bdn.jpg

  06/10/2015 – Els Castellers de Badalona han confirmat aquest diumenge que l'actuació a la Diada Groga va ser només una ensopegada puntual.

  Els Castellers de Badalona han confirmat aquest diumenge que l'actuació a la Diada Groga només va ser una anècdota. Els grans resultats dels darrers assajos ja deixaven bones sensacions, que els micacos han confirmat aquest diumenge al 35è aniversari dels Castellers de Terrassa, on van descarregar de manera molt solvent dos castells de 7. La primera ronda va servir perquè els de la camisa micaco assolissin el primer dels seus objectius, amb un 4de7 amb terços i quarts lleugers.

   

  En segona ronda, la colla badalonina va apostar pel 3de7, també introduint canvis a la majoria dels pisos. La construcció es va mostrar més nerviosa que l'anterior, però es va descarregar amb solvència. Per a la tercera ronda, els micacos van portar a plaça un 5de6 per rodar els canvis introduïts en aquesta posició i amb la idea de pujar-lo un pis ben aviat. Per acabar la seva actuació i arrodonir una diada balsàmica, els Castellers de Badalona van descarregar un nou pilar de 5, a més de 2 pilars de 4.