La Colla Micaco s’anota el segon 7de7 de la seva història en la millor actuació del curs

  0
  12
  15617699759_745e39432d_k.jpg

  18/11/2014 – Els Castellers de Badalona van desplaçar-se a la Diada de Sant Cugat amb intencions ben ambicioses que van valer l'actuació més completa de la temporada a una setmana de la seva diada.

  Els Castellers de Badalona han tingut aquest diumenge la darrera sortida abans de la seva diada per participar a la XVIII Diada dels Castellers de Sant Cugat. Ho feien amb un objectiu clar: tornar a portar a plaça el 7de7, que enguany encara no havien completat. I els dos autocars plens de camises micacos que hi van desplaçar deixava clar que el repte estava a l'abast.

   

  La colla va entrar fins al mig de la plaça Octavià amb un àgil Pilar de 4 caminat per, a primera ronda, provar el 4de7 amb agulla. El castell va pujar obert a nivell de terços i es va haver de treballar amb força per desmuntar el 4, deixant veure una agulla molt més calmada que va permetre que s'anotessin el castell com a descarregat.

   

  En segona ronda arribava l'objectiu principal, el 7de7, una construcció que van aconseguir per primer cop a la seva història tot just fa un any. L'estructura va pujar a un ritme lent, però segura fins al moment de les dues aletes, deixant pas a una descarregada una mica més treballada que, tot i això, van poder completar amb èxit, aconseguint el segon 7de7 del seu historial.

   

  Els micacos van voler posar la cirereta amb el 5de7, que van provar a tercera ronda, però que es va haver de desmuntar amb dosos col·locats per problemes a la rengla del castell. A la ronda de repetició, els badalonins van decidir no arriscar amb un nou intent i van portar el 3de7 amb agulla, que van haver de treballar especialment a nivell de terços del tres per l'obertura del castell durant la pujada, però que finalment van poder descarregar. Per acabar la diada, els de la camisa micaco es van acomiadar de la plaça amb un tranquil vano de 5 que van descarregar sense problemes.

   

  Ara els micacos encaren els darrers tres assajos abans de la seva XVII diada, que es realitzarà el proper diumenge 23 a les 12h a la Plaça de la Vila.