La Colla Micaco torna al ‘nivell de 7’ durant la Diada a La Plana

  0
  59
  IMG_8472.JPG

  15/09/2015 – Els Castellers de Badalona van mostrar un gran nivell el passat divendres durant la Diada Nacional de Catalunya tot i només fer dues setmanes de la represa de l’activitat habitual després d’agost.

  Els Castellers de Badalona van mostrar un gran nivell el passat divendres durant la Diada Nacional de Catalunya tot i només fer dues setmanes de la represa de l’activitat habitual després d’agost.

   

  La colla va voler encarar de sortida el seu castell punta de la jornada, el 4de7 amb agulla, una construcció que si bé va pujar a un ritme pausat, es va mostrat molt segur, especialment pel que fa al seu pilar interior. En segona ronda, els de la camisa de color micaco van portar a plaça el 4de7. El castell va pujar ferm i es va descarregar sense problemes.

   

  Els Castellers de Badalona van tancar les seves rondes de castells amb el 3de7, un castell que es va mostrar més nerviós que els anteriors. La colla badalonina va posar la cirereta a l'actuació descarregant un ferm vano de 5.

   

  Un cop acabada l'actuació de la Diada a Badalona, els micacos es van desplaçar fins a Barcelona per participar a la Via lliure a la República Catalana, després de decidir-ho en una consulta interna. La colla, que va actuar al tram 110 de l’eix de la Innovació, va realitzar tres pilars de 4 mentre arribava el punter, moment en el que van descarregar un 3de6 amb agulla molt aplaudit.

   

  Diada Groga

   

  El proper cap de setmana, els micacos tornaran a actuar a Badalona dins d'una diada ben especial. I és que el proper dissabte se celebrarà la I Diada Groga, una trobada entre les cinc colles castelleres que vesteixen el color groc a les seves camises: els Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Castelldefels, els Castellers de Solsona, els Castellers de Santpedor i la colla local, els Castellers de Badalona. La trobada es farà aquest dissabte 19 de setembre a les 18h a la plaça Trafalgar.