La Colla Micaco torna de ‘vacances’ amb un doble set

  0
  50
  castellers santako.jpg

  05/09/2016 – Els Micaco han descarregat dos castells de set a Santa Coloma de Gramenet i tenen cita doble aquest cap de setmana.

  Els Castellers de Badalona han donat aquest diumenge el tret de sortida al segon tram de la temporada a la Festa Major d’Estiu de la veïna localitat de Santa Coloma de Gramenet. Els badalonins, que han desplaçat un bon gruix de camises, havien plantejat una diada amb els primers castells de 7 bàsics després de vacances i ho han complert amb escreix.

   

  Després del Pilar de 4 d’entrada, els de la camisa micaco van tancar la primera ronda descarregant un tranquil 3de7, al que el va seguir un 4de7 molt lleuger, una clara prova de la intenció d’un proper assalt al 4de8.

   

  Assolits els dos castells de la gamma de 7 bàsics, la colla micaco va descarregar en tercera ronda un 4de6 amb l’agulla amb l’objectiu de rodar els canvis obligats que s’han hagut d’introduir de cara a fer-lo amb un pis més en les properes cites a la Festa Major de Sant Adrià i l’11 de setembre a Badalona. Per tancar l’actuació, han descarregat un nou Pilar de 5.

   

  Segon tram de temporada de reptes

   

  I és que tot i que tot just han tornat de vacances, els micacos premen ja l’accelerador per tal d’encarar els importants reptes que tenen plantejats per aquest segon tram de la temporada. Per això, la setmana vinent tornen a l’horari habitual d’assajos de dimarts i divendres (de 19 a 22h i de 20 a 23h respectivament) al seu local de Can Peixau. A més, han preparat un seguit d’assajos especials els divendres, que començaran aquesta setmana entrant en què, un cop acabat l’assaig, es podrà gaudir d’havaneres i rom cremat.