La Comissió de Festes de Badalona engega motors de cara a Carnestoltes

  0
  15
  comissiófestes copia.jpg

  04/12/2012 – La coordinadora de 72 entitats s'ha començat a reunir per encarar les properes dates festives; està previst que aviat s'encetin els contactes amb l'Ajuntament.

  El passat 27 d’octubre una seixantena d’entitats badalonines es va reunir per celebrar la primera plenària de la nova Comissió de Festes de Badalona, sorgida a l’agost amb l’organització popular de les festes de maig. Aquesta trobada servia per constituir la coordinadora i dotar-la d'un document base que faciliti el seu treball i on s’inclou qui en pot formar part, quins objectius té el grup i com s’organitza. També es van aprovar les quatre subcomissions temàtiques amb les que actualment ja es treballa: Nadal, Carnestoltes, Festes de Maig i Festa Major d’agost. 

   

  A dia d’avui, la Comissió ja ha engegat motors i, formada per un total de 72 entitats de tota la ciutat, ha començat a treballar durant els darrers dies de cara al Carnestoltes i, amb més previsió, en vistes a les Festes de Maig. La coordinadora ha convocat les primeres reunions i està previst que properament enceti el contacte oficial amb l’Ajuntament.