La Copa passa per Múrcia

  0
  46
  Nº 07.JPG

  04/01/2014
  Les opcions del FIATC Joventut de ser a la Copa del Rei es reduiran molt si no és capaç de guanyar a Múrcia

  El FIATC Joventut ha de guanyar a Múrcia si vol ser a la propera Copa del Rei del 6 al 9 de febrer a Màlaga. El partit no és un “match ball”, però gairebé.

  Per arribar a la cita, els verd-i-negres haurien de vèncer com a mínim en 3 dels 4 partits que queden, i l’últim de la 1a volta és a la Fonteta contra el millor València dels últims anys.

  Enguany les places per ser al torneig del KO van molt cares. Amb Madrid i València classificats per mèrits, Unicaja com a amfitrió, i Barça i Gran Canària a un pas de segellar el bitllet, 8 equips es disputen 3 places.
  El que ho té més a prop és el Tenerife, que és l’unic equip que ja té 9 victòries, amb un partit més perquè va jugar ahir.

  Per darrere el persegueixen per tancar ara mateix les 8 primeres places, el GBC i el Cai amb 7 victòries. Darrere hi ha el grup de la Penya, el Cajasol i 2 habituals a la part alta que aquest any estan patint: el Bilbao i el Baskonia.

  Si els de Maldonado guanyen a Múrcia, tindran la oportunitat de deixar la classificació encaminada en els dos compromisos a casa contra el Cajasol i el Bilbao, dos rivals directes.
  A més, com que els verd-i-negres han competit en tots els partits, no han rebut cap pallissa i per tant tenen un balanç de punts a favor punts en contra, el mesurador en cas d’empat a victòries, força equilibrat (+5).

  El rival d’aquest diumenge, el Múrcia, té un triomf menys que el FIATC Joventut, i apurarà a casa les opcions de ser a la Copa. A casa s’ha mostrat bastant fiable i ha aconseguit 3 de les 5 victòries que porta, derrotant a la darrera jornada com a local al Bilbao amb un triple d’Scott Wood a l’últim segon.
  El seu punt dèbil és la defensa. És el 2n pitjor equip al darrera i rep 83,5 punts per partit.