La criminalitat a Badalona baixa un 4 %

  0
  ????????????????????????????????????

  Badalona ha començat l’any amb unes xifres positives: en el primer trimestre de 2019 la criminalitat a la ciutat ha baixat un 3,9 %, és a dir, que el total d’infraccions penals registrades a la ciutat ha baixat de les 3.028 a les 2.909.

  Així es desprèn del Balanç de Criminalitat que ha fet públic el Ministeri de l’Interior on analitza diferents indicadors d’infraccions penals registrades a les províncies espanyoles i a les localitats amb població superior als 30.000 habitants.

  D’aquesta manera, aquest balanç recull descensos als indicadors de tràfic de drogues i a delictes menys greus de lesions, robatoris amb força als domicilis i furts.

  En el balanç positiu de Badalona hi ha influït molt el descens en prop d’un 60% del tràfic de drogues; els delictes greus i menys greus de lesions (-21%); els robatoris amb força als domicilis (-20%) i els furts, amb un descens del 10%.

  Les dades al servei del Sistema Estadístico de Criminalidad del Ministeri de l’Interior, provenen de la Guardia Civil, Cos Nacional de Policia, Ertzaintza, Mossos d’Esquadra, Policia Foral de Navarra y dels cossos de Policia Local.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí