La Cultural tampoc falla contra el CIC (83 a 72)

0
    25
    9.JPG

28/01/2014
    Els de Sergi Garcia van poder amb un rival directe per evitar la promoció de descens

La Cultural va sumar la 2a victòria seguida i va derrotar al Cic per 83 a 72
    Els de Sergi Garcia no ho van tenir fàcil contra un equip que tot i anar per darrere mai es va acabar de desenganxar del matx.

De fet, els barcelonins van tancar el 1r quart per davant (21 a 23) i van mantenir la igualtat fins al minut 15. A partir d'aquell moment, el bon tram final dels badalonins els va permetre marxar als vestidors amb un avantatge de 9 punts.

A la represa, la Cultural va saber administrar la renda fins a l'inici de l'últim quart en que en un excés de faltes el CIC es va apropar més en el marcador. Al tram final però, 2 triples de Peña i 4 punts seguits de Duran, van acabar de segellar el triomf contra un rival directe per evitar la promoció de descens.

Amb aquest triomf, els col·legials tornen a igualar el seu registre (8-8) i escalen fins a la 7a posició.
    A la propera jornada, tornaran a jugar contra un equip de la zona baixa, el dissabte a les 19:30 a la pista del Guinardó.