La cursa Holi Run arriba per primera vegada a Badalona

  0
  Holi Run España BDN.jpg

  11/05/2016 – En la prova, que tindrà cita el 5 de juny i un recorregut de 5Km, es llençaran milers de quilos de pols de colors.

  El diumenge 5 de juny arribarà la primera cursa Holi Run a Badalona, una gran festa de l'esport, la música, el color i la diversió, organitzada per A38 Servicios Plenos. La prova de 5 quilòmetres iniciarà a les 11 hores, després de l'escalfament i l'animació que llençaran els primers pols de color a l'aire.

   

  A cada mil metres del recorregut hi haurà una estació de pintura Holi Blitz, des d'on es llançaran pols de colors als participants. Cadascun d'aquests 'check points' estarà assenyalat per arcs de diferents tons de colors i música, sumant així un total de cinc punts de pintura. En total es llançaran milers de quilos de pols colorits de midó procedent de l'Índia.

   

  Al finalitzar la cursa, la festa continuarà amb la música del DJ Ben Hassel, Daenerys de la Holi, l'animació per part de l'equip organitzador i el Holi Boom, el llançament col·lectiu de pols que inundarà als participants en un núvol d'alegria i colorit.

   

  Pel que fa les inscripcions, que ja es poden adquirir a través del web de Holi Run, es troben diferents preus segons els participants: 1 euro, els menors de set anys; 13€ de 8 a 12 anys; 15€ a partir dels 13 anys, i 14€ per persona per a grups formats per quatre o més participants. Recordar que l'organització augmentarà el preu de les entrades segons s'apropi la data de celebració.

   

  D'altra banda, l'organització encara no ha confirmat el lloc de sortida i arribada, com així el recorregut de la primera Holi Run a Badalona.

   

  La Holi Run és un esdeveniment apte per a tothom: famílies, grups d'amics i fins i tot mascotes, on l'únic requisit és anar amb roba de color blanca. La prova es podrà realitzar corrent o a peu, segons la preparació de cada participant, ja que no és una carrera competitiva i el principal objectiu és la diversió. Destacar que les darreres edicions de la Holi Run a arreu d'Espanya ha reunit a més de 250.000 participants.