La defensa s’absenta (84-101)

0
    19

27/11/2016 – El CB Prat perd un partit clau contra un rival directe, malgrat el bon paper executat per Pep Ortega (24 de valoració) i López-Arostegui (21 punts).

Davant un adversari de la zona baixa, el Tau Castelló, el CB Prat encaixaria la setena derrota de la temporada en onze jornades disputades. El bloc de Roberto Sánchez es veuria clarament penalitzat per les seves mancances defensives, permetent que l’equip de Toni Ten aconseguís el seu rècord d’anotació del curs.

El Tau Castelló, fora del descens gràcies a vèncer al Joan Busquets, estaria liderat per un Kyle Cooper superlatiu (34 de valoració). Els 22 punts i 8 rebots de Cooper i el 64% d’encert en tirs de dos donarien molts arguments als castellonencs per vèncer al Baix Llobregat.

En el primer quart ja es veuria que el Prat no estava disposat a aplicar-se en defensa (21-30), però el 7 a 17 rebut posteriorment pels potablaves encara faria més evident el problema (28-42).

L’arribada del descans (42-55) no canviaria la tendència, ja que el TAU continuaria anotant amb massa comoditat (49-67) per acabar guanyant clarament (84-101). Després d’aquesta derrota, el Prat és dotzè a la LEB Or (4/7) i ara li tocarà jugar a la pista del quart: el RETAbet.es GBC.