La directora de l’Institut Eugeni d’Ors de Badalona guanya el premi Alan Turing al Compromís Social

  0
  135

  La directora de l’Institut Eugeni d’Ors de Badalona, Cristina Steegmann, ha guanyat el premi Alan Turing al Compromís Social, per aconseguir integrar les TIC a l’educació.

  La nit de les telecomunicacions

  L’institut Eugeni d´Ors, situat a Badalona, al barri de Sant Roc, ha estat un dels protagonistes de la Nit de les telecomunicacions i la informàtica. L’acte és pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l’any 1995.

  Està organitzada conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) i és la trobada de networking per excel·lència per a professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC del país.

  La Nit és el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i la primera trobada de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí