La falta de gol és preocupant

0
    82
    58bb88e8-12bc-4537-849b-61fba1a13814.JPG

El Badalona encadena el tercer partit sense marcar i cau a casa davant el Peralada, que ha aprofitat una de les poques arribades a l'àrea de Morales per fer el 0-1 definitiu.

Calderé ha apostat avui per Robert Simón en el lateral esquerre de la defensa de cinc i el badaloní ha ofert un bon rendiment. Especialment en atac, la feina que millor sap fer. En la primera part, de fet, ha disposat d'una bona ocasió en rematar una centrada bombada des de la dreta. En defensa, però, ha comès una errada que ha suposat l'únic gol del partit, quan, en el minut 38, no ha pogut evitar la rematada de cap des de l'àrea petita de Iago López.

En aquell moment l'àrbitre ja havia anul·lat un gol a Chacopino per un discutible fora de joc. El Badalona dominava, però no rematava la feina. En la segona part les ocasions han crescut, però no hi ha hagut sort. Natalio n'ha disposat de tres ben clares -una d'elles, un altre gol anul·lat-, però no hi ha hagut manera.

La ratxa d'imbatibilitat de Morales ha durat, finalment, 426 minuts. Ara toca trencar la ratxa de 289 minuts sense veure porta.

La fitxa:

Badalona: Morales; AlbarránRobusté, Estellés, Moyano, Robert Simón (Iván Agudo, 64); Marc Carbó, Nana (Boniquet, 75'); Santi Magallán (Giva, 55'); Natalio i Chacopino.

Peralada: José Suárez, Iago López, TeoFerraresi, Rober, GiorgiÁlex Pachón (Moha, 88'), JoferAndzouana (Yuya, 79'), Pau Miguélez (Mario, 71') i Kilian Duran.

Àrbitre: Alberto González (Castella-Lleó). TG: Pau Miguélez i Santi Magallán.

Gols: 0-1, Iago López (38').

Públic: 839 espectadors.