La FAVB està en desacord amb la instal·lació del macroprostíbul al polígon Can Ribó

  0
  51
  prostibul.JPG

  30/04/2014 – A més, la FAVB se solidaritza amb totes les associacions de veïns del Districte 1 davant el rebuig d'aquest negoci.

  Davant la notícia que feia referència a la possible obertura d’un macroprostíbul al polígon industrial de Can Ribó, al barri de Canyadó, la Federació d’Associació de Veïns de Badalona (FAVB) ha manifestat el seu total desacord amb la proposta i ha valorat molt positivament que tots els grups municipals del Ple de l’Ajuntament de Badalona hagin aprovat una suspensió de llicències que afecta a aquest tipus d’activitat o negoci.

   

  Per altra banda, la FAVB se solidaritza plenament amb totes les associacions de veïns del Districte 1, que han fet públic el seu rebuig a aquesta activitat que, “sense cap dubte”, generaria molts problemes de convivència i de seguretat”, asseguren les associacions.

   

  A més, la federació demana també al govern local que un cop denegada la sol·licitud de llicència, tal i com ha publicat en el BOP del dia 28 d’abril de 2014, millori urbanísticament aquest polígon i faciliti la implantació d’activitats econòmiques que generin ocupació al barri i a la ciutat.