El Neus no pot aprofitar el desencert exterior del líder (72 a 75)

0
    30
    neus.JPG

30/04/2014
    Els col·legials van dominar moltes fases del partit, però el Granollers va sentenciar amb l'únic triple del partit a l'últim minut

El Bàsquet Neus es va quedar a les portes de guanyar al Granollers, el líder del grup, i se la jugarà a les 2 últimes jornades contra el Lliçà d'Amunt i La Garrotxa, els 2 rivals directes per evitar la promoció de descens.

En un partit amb molts parcials i moltes alternances en el marcador, l'únic triple que va anotar el Granollers va arribar en el moment clau per decidir el partit.

Abans, la bona sortida del Neus havia sorprès als vallesans. Amb 4 triples al 1r quart, els de Mauro Valenciano tancaven el quart amb un clar 20 a 10
    Al 2n període però, als blaus se'ls van fondre els ploms i el Granollers ho va aprofitar per etzibar un parcial de 0 a 16 ajudat per 3 tècniques pràctcament seguides
    El Neus però es va refer, i amb 2 triples de Tineo i una cistella final de vera van tornar a posar-se per davant abans del descans (36 a 35).

A la represa, l'intercanvi de cops es va accentuar. Si bé el Neus obria foc amb un 5 a 0, el Granollers responia amb un 0 a 6 per igualar el matx a 43. Els dos equips van alternar curts avantatges que no superaven els 5 punts de renda fins que a falta de poc més d'un minut, amb el 72 a 71 en el marcador, el Granollers va anotar gairebé al límit de la possessió, l'únic triple del partit.
    A les següents jugades els colomencs es van precipitar, i el líder va acabar esgarrapant la victòria de La Colona.

Aquest dissabte a les 17:30 el Neus juga un partit vital a la pista de La Garrotxa. Els de Mauro Valenciano necessiten la victòria com sigui.