La felicitat d’Andrés Feliz i el seu dolç estat de forma

  0
  David Grau / CJB

  La baixa durant les darreres setmanes de Ferran Bassas – encara li resta un mínim de 15 dies més d’absència – ha tingut la seva incidència i acumulació de minuts per part d’Andrés Feliz.

  El base dominicà no va arribar a gaudir de cap oportunitat a la Copa ACB, però des d’aquell dia acumula tres actuacions notables d’un dels jugadors que l’afició exigia més presència a pista.

  Al mes de març, Feliz ha exhibit la seva millor versió i que el va portar a ser determinant contra el Gran Canaria i millor jugador de l’enfrontament, amb 15 punts i 2 assistències. Davant Valencia (6p i 2ass.) i Breogán (7p i 4ass.) va començar a aprofitar les oportunitats i l’Olímpic el va ovacionar.

  “Agraeixo a Dèu el gran treball de l’equip i amb el suport de l’afició. Estic molt content perquè estem fent molt bona feina, però necessitem mantenir aquest suport que tenim de l’afició. Seguirem lluitant per mantenir-nos a la part alta”, va valorar Feliz després de la seva gran nit contra el Gran Canaria.

  “Estic molt content i tinc uns grans companys que m’han ajudat des del primer dia en la meva adaptació i soc un més del grup”. Feliz ha debutat aquest any a la ACB amb 24 anys després de defensar la samarreta del Prat el curs anterior.

  Aquest diumenge contra el Coosur Real Betis va liderar les assistències (5) i va tornar a aprofitar la seva presència a pista.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí