La Festa de las Migas repartirà 2.000 racions aquest diumenge

  0
  Migas.jpg

  18/05/2018 – El parc de l'Escorxador acollirà diverses activitats durant tot el cap de setmana.

  En el marc de la programació de les Festes de Maig, aquest cap de setmana arriba la tradicional Festa de las Migas. I es que la Comissió de Festes de La Salut ja té tot enllestit per donar el tret de sortida a la 39a edició, que se celebrarà dintre del parc de l'Escorxador.

   

  Jocs tradicionals per als més petits, la xocolatada popular i la gran sardinada seran els primers actes d'aquestes jornades el dissabte 19 de maig, a partir de les 16.30 hores. Tot seguit, a les 18.30h, la mateixa comissió organitzadora s'adreçaran a tots els veïns del barri amb un pregó de benvinguda. Pel que fa a les actuacions, passaran per l'escenari del dissabte, Javier Rios, Juan Carlos Belt i finalment la discoteca Movils Atlantic, que faran moure l'esquelet a tot el públic des de les 19h fins a les 22 hores.

   

  D'altra banda, de cara al diumenge 20 de maig, a partir de les 10 del matí, la mainada podrà gaudir de jocs, tallers, música i d'un canó d'escuma; mentre que el Club d'Arquers de Badalona oferiran la possibilitat de fer llançaments d'arcs i les Dones en Moviment es retrobaran un cop més a l'Escorxador per celebrar la Trobada d'Agulla, que enguany es commemora la 16a edició.

   

  El moment més esperat serà a les 14h amb el repartiment de més de 2.000 racions de migas. Per concloure la Festa de las Migas, de 19 a 22h, Tavo Renzi, Passion Life, Jordi Quimera, Rios de Gloria i Paco Aguolera pujaran a l'escenari per donar llum i música.