La Festa del Dibuix de Badalona, diumenge a Can Solei i Ca l’Arnús

  0
  festa dibuix.JPG

  09/05/2014 – Es tracta d’una activitat que pretén utilitzar el dibuix com un estri de creació i també com a eina de comunicació i de lleure per a qualsevol edat.

  El proper dia 11 de maig, Festivitat de Sant Anastasi,el parc de Can Solei i Ca l’Arnús acolliran la celebració de la Festa del Dibuix de Badalona. Es tracta d’una activitat que pretén utilitzar el dibuix com un estri de creació i també com a eina de comunicació i de lleure per a qualsevol edat.

   

  L’Obrador de la Riera, impulsor de la iniciativa, ha coordinat una vintena de talleristes badalonins, il·lustradors, dibuixants i dissenyadors perquè ajudin a desenvolupar el potencial creatiu i participin de la jornada. L’objectiu és doble: d’una banda, acostar el món de l’art i de la cultura, a través del dibuix, al públic en general; de l’altra, dinamitzar un espai verd tant emblemàtic com és el parc de Can Solei i Ca l’Arnús.

   

  Totes les activitats són obertes, gratuïtes i es portaran a terme entre les 10 i les 14 hores a diferents punts de la instal·lació. Hi haurà murals, disseny vegetal, mosaics, elaboració de corones, lettering, estampació i, sobretot, molt dibuix.

   

  A continuació, trobareu la programació de la festa: