La Festa Major d’Agost i els 30 anys de la Colla Gegantera de Badalona

  0
  IMG_8327.JPG

  28/07/2016 – La Festa Major d’Agost durarà aquest estiu tres dies. Els actes s’allargaran del 13 al 15 d’agost.

  La Festa Major d’Agost durarà aquest estiu tres dies. Els actes s’allargaran del 13 al 15 d’agost. La festa tindrà com a eix principal els 30 anys de celebració de la Colla de Geganters de Badalona, amb una cercavila ple de sorpreses que se celebrarà el divendres 13, a les 20 hores, i que recorrerà els carrers de Dalt la Vila, des de la plaça de la Vila fins a la plaça de Font i Cussó, on hi haurà un final de festa. El mateix divendres, a les 22h, el nou espai B2O situat a la platja del Coco acollirà un ampli ventall d'ambients musicals destinats als joves i de la mà d'un discjòquei.

   

  El dissabte 14, a partir de les 19.30h a la plaça de la Vila, tindrà lloc el pregó de la Festa Major, la tradicional Gran Xeringa amb la traca de 500 metres, la cercavila d’entitats, el castell de focs des de platja dels Pescadors a les 22h i, també com a novetat d'enguany, un concert amb l’Orquestra Excellence, que recuperarà l'esperit dels envelats  amb una selecció de ballables que s'oferirà a les 22.30h, a la Rambla. Durant la primera part del ball de Festa Major s'interpretaran des de pasdobles fins a mambos i txa-txa-txàs, i a la segona part s'escoltaran versions de música des dels anys 80 fins a l'actualitat. La nit s'allargarà també a ritme de DJ.

   

  De cara a diumenge, 15 d’agost -Festivitat de Santa Maria, patrona de Badalona-, no hi faltarà l’ofici solemne -11.30h-, la ballada de gegants -12.45h- a la plaça de Barberà, les sardanes -19h- a la Rambla i el tradicional espectacle de foc i bany de les bèsties i diables -22h- a la platja del Pont d'en Botifarreta. La Festa Major d’Agost, com l’any passat, tornarà a organitzar el vermut popular a les 14h del 15 d’agost a la plaça de la Vila. La festa badalonina clourà, amb una mostra dels grallers i flabiolaires de les colles de cultura de la ciutat i amb un concert amb el grup “Els quatre vents”,