La Festa Medieval es trasllada a Dalt la Vila, Canyadó i la platja dels Pescadors

  0
  medieval canyado.jpg

  17/04/2015 – Aquest cap de setmana, dies 17, 18 i 19 d’abril, la Festa Medieval es trasllada als barris de Dalt la Vila i Canyadó i a la platja dels Pescadors.

  Aquest cap de setmana, dies 17, 18 i 19 d’abril, la Festa Medieval es trasllada als barris de Dalt la Vila i Canyadó i a la platja dels Pescadors. Concretament, el divendres 17 es farà a la plaça de Font i Cussó del barri de Dalt la Vila (19h) el Pregó de la Festa i diversos espectacles teatrals i danses medievals. 

  El dissabte 18 d’abril s’obre a les 10 del matí, a la plaça de la Baixadeta de Canyadó, el Mercat Medieval. Després, a les 11 hores es farà a la platja dels Pescadors elDesembarcament pirata, amb la conseqüent fugida dels vilatans, pescadors i camperols en un cercavila que es farà des de les 11.30 a les 12.30 hores des del passeig Marítim, fins al Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó. Durant tot el dissabte tindran lloc diverses activitats musicals i de tota mena que culminaran amb l’acte pirotècnic ‘La cremada de la masia’, a Can Canyadó. 

  La Festa acabarà diumenge 19 d’abril amb nombrosos actes que es desenvoluparan durant tot el dia també al barri de Canyadó. Cal destacar la realització, a les 12 hores, del Pacte de Pau i Torneig Medieval, un espectacle teatral i exhibició eqüestre, a la plaça de la Baixadeta. 

  Hi haurà un servei de trenet que farà el recorregut entre la Via Augusta, just davant del Museu de Badalona, i el barri de Canyadó.