La fira de la Plana engega la campanya nadalenca

  0
  31
  fira nadal.jpg

  25/11/2016 – Aquest proper dissabte 26 de novembre començarà a funcionar a la plaça de La Plana la Fira de Nadal de Badalona.

  Aquest proper dissabte 26 de novembre començarà a funcionar a la plaça de La Plana la Fira de Nadal de Badalona. Enguany la Fira de Nadal comptarà amb 25 parades, i estarà oberta fins al dia 22 de desembre.

   

  A les parades instal·lades a La Plana es podran comprar, entre altres productes, les tradicionals figures del pessebre i els arbres de Nadal. El seu horari de funcionament serà de 9 a 21 hores. La Fira està organitzada per l’Associació Fira Tradicional de Nadal Badalona i l’Associació Fira Tradicional de Nadal Mercat de Santa Llúcia.

   

  Coincidint amb la Fira de Nadal s’han organitzat tota una sèrie d’activitats:

  ·       Tallers de manualitats nadalenques per a infants, els dies 9, 10, 16 i 17 de desembre, de 18 a 20 hores.

  ·       Concert de Nadales, a càrrec de la Coral de 1r d’ESO de l’Escola Arrels Esperança, el dia 15 de desembre, a les 17 hores.

  ·       Tió i Festa Infantil, els dies 19, 20, 21 i 22 de desembre, de 18 a 20 hores. Els més petits podran fer cagar el tió alhora que es fa la recollida de menjar per la Banc d’Aliments.

   

  Pel que fa a la il·luminació nadalenca, a partir del divendres 25 de desembre diferents carrers de la ciutat encendran els llums de Nadal. En el cas de la plaça de la Vila, la il·luminació començarà a funcionar aquest proper dissabte 26 de novembre a la tarda.

   

  Campanya de recollida de joguines

   

  La pàgina de Facebook “Tú no eres de Badalona sino”engega, per segon any consecutiu, la seva campanya nadalenca amb l'objectiu que cap nen de la ciutat es quedi sense la seva joguina. Per aquest motiu, i amb la col·laboració de la Fira de Nadal de Badalona, instal·laran un estand cada cap de setmana, fins el 22 de desembre, a la Plana. Des de la pàgina esperen recaptar esperen superar la recaptació de joguines de l'any passat, que va superar els 800 quilos. Totes les joguines aniran donades a la campanya “Pedaleja per un Somriure”, que reparteix les joguines als barris més necessitats de Badalona. La campanya tindrà el suport del Centro Aragonès de Badalona, que també oferirà actuacions de jotes a l'estand de recollida de joguines. La Fira de Nadal, a la Plana, obrirà aquest dissabte i tancarà portes el dia 23 de desembre.