La Floristeria Morera ens explica significat del color de les Roses de Sant Jordi

  0

  La rosa més tradicional i la que concentra el 90% de les vendes és la de color vermell. Aquest color representa la sang que brolla del drac que lluita contra Sant Jordi en la llegenda del cavaller. El vermell, però, també simbolitza l’amor romàntic. A més, aquesta tipologia de rosa sol anar acompanyada d’una espiga de blat, la qual representa l’arribada del bon temps i la fecunditat.

  Per Sant Jordi també es pot regalar la rosa blanca. Aquesta s’associa a la innocència i la puresa, i a la voluntat d’iniciar una nova etapa. Si parlem de la rosa rosa, aquest color parla d’una absència de maldat i el seu regal implica una alabança a la simpatia i la sinceritat. L’amistat també té una rosa vinculada a ella. Es tracta de la rosa groga, color associat a la llum, l’alegria i l’optimisme. A la Floristeria Morera de Badalona hi podreu trobar tota tipologia de roses per regalar per Sant Jordi.

  Qui va ser realment Sant Jordi?

  Els orígens de la festa es remunten al 23 d’abril de l’any 303 després de Crist. Aquell dia, un cavaller anomenat Jordi que dirigia un batalló sota les ordres de l’emperador romà Dioclecià va ser decapitat pels romans. El seu delicte? Negar-se a perseguir els cristians. El seu càstig va ser el martiri i la posterior execució. La història d’aquest cavaller cristià es va convertir ràpidament en una cega veneració al voltant de la qual van començar a néixer històriques fantàstiques, una d’elles la llegenda de Sant Jordi.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí