La Fundació Badalona Capaç llença la campanya #PensoiDecideixo

  0
  92

  26 imatges sobre els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual es distribuiran per la ciutat de Badalona

  Sota el lema “Per què creus que jo no puc?”, la Fundació Badalona Capaç llença la campanya #PensoiDecideixo. Una campanya que té com a objectiu conscienciar a la societat sobre les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual de viure plenament els seus drets, i encoratjar a la ciutadania a contribuir en el seu assoliment.

  Coincidint amb el 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i enllaçant amb el 10 de desembre Dia internacional dels Drets Humans, la campanya pretén trencar amb les barreres que posa l’entorn en l’exercici dels drets. Una societat més justa i inclusiva només serà possible si totes les persones posen de la seva part. La societat ens necessita per ser una societat millor. L’elaboració de la campanya s’ha dut a terme amb la col·laboració d’un equip creatiu de persones usuàries de la Fundació.

  A través d’espais participatius, les persones han fet arribar els seus missatges en la defensa dels seus drets. Aquestes propostes s’han recollit a la campanya. També s’ha comptat amb la col·laboració d’entitats i espais de la ciutat: AAVV Sant Crist-Can Cabanyes, la Penya, teatre Zorrilla, Màgic, Psique, Aspanin…

  El 2 de desembre se celebrarà la presentació de la campanya #PensoiDecideixo a la ciutat de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí