La Fundació Èpica vol crear un centre de recerca de cultura a Badalona

  0
  60

  La Fundació Èpica, de la Fura dels Baus, vol impulsar i liderar un centre de recerca bàsica de cultura i tecnologia a Badalona. Durant el mes de març s’ha reunit amb alts càrrecs del Ministeri de Cultura per presentar el projecte, concretament amb la directora general d’Indústries Culturals, Propietat Intel·lectual i Cooperació, Adriana Moscoso, i amb el Secretari General de Cultura i Esport, Víctor Francos.

  El projecte aspira a rebre finançament europeu i es podria desenvolupar amb una inversió estatal inicial. La Fundació Èpica està situada a l’emblemàtica fàbrica Muebles Rojas de Badalona, al Manresà, i compta amb unes instal·lacions de més de 4.000 metres.

  Amb 40 anys de carrera a l’esquena, la companyia d’arts escèniques La Fura dels Baus impulsa la Fundació Èpica amb l’objectiu de consolidar un centre d’experimentació i aprenentatge. Èpica és un espai de transferència de coneixements on es creen sinergies entre cultura, humanitats, ciència i tecnologia. La suma de talent i la creació col·lectiva són les bases de la seva metodologia, a la qual cal sumar una part social.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí