La Generalitat presenta el projecte del CAP del Gorg

  0
  gorg.jpg

  22/09/2017 – El conseller de Salut, Toni Comín, explicarà els detalls del projecte, que s'ubicarà a la cantonada del carrer Alfons XII amb Antoni Bori.

  El conseller de Salut, Antoni Comín, presentar aquest divendres el projecte del nou Cap El Gorg de Badalona, que s’edificarà al solar ubicat a la cantonada del carrer Alfons XII amb Antoni Bori. Ho farà acompanyat de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i altres càrrecs de la regió sanitària.

   

  Tal i com va avançar el Diari de Badalona el mes de juny, el govern català va treure a licitació, a través de la plataforma Infraestrutures, les primeres passes perquè el CAP del Gorg, a la zona del canal, sigui una realitat. Es tracta d'un pack que inclou l'assistència tècnica per a la redacció dels projectes i la direcció de les futures obres. Això inclou qüestions cabdals com ara el projecte bàsic; els estudis de seguretat, salut, geotècnic; els requeriments per als atorgaments de les llicències i la redacció del projecte executiu, entre d'altres.
   
   

  El contracte està valorat en uns 230.000 euros, dividits en uns 156.000 per a la redacció de projectes i estudis, i uns 67.000 per a la direcció de les obres. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al mes de setembre. L'adjudicació definitiva podria tenir lloc a finals d'any. A partir d'aquell moment, el concessionari disposarà de sis mesos per a redactar els projectes i elaborar els estudis pertinents.