La gran quantitat de brutícia d’un pis impedeix analitzar un cadàver

  0
  73

  13/02/2014 – L'equip forense va haver d'esperar un dia a que una empresa especialitzada netegés l'habitatge, a Bufalà, per poder aixecar el cos.

  Guàrdia Urbana i bombers van acudir dilluns a un habitatge del barri de Bufalà, a Badalona, després de ser avisats pels veïns, que havien notat una forta pudor. Les autoritats van trobar un home d’edat avançada mort entre grans quantitats d’escrombraries que impedien el pas, segons publicava a darrera hora la Cadena Ser. Les condiciones de l’immoble, al carrer Tànger, però, van provocar que l’equip forense no pogués examinar el cadàver i els Mossos van avisar l’Ajuntament per tal que l’empresa de neteja actués.

   

  FCC, no obstant, companyia contractada per a la neteja badalonina, compta amb una altra empresa especialitzada per a aquests casos, i no va poder actuar al pis fins dimarts. Mentrestant, el jutjat va ordenar el precintament del pis amb el cadàver a l’interior, tot plegat sota custòdia policial.

   

  Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat que, durant la jornada de dimarts, es van dur a terme tots els procediments adients, es va netejar el domicili i es va poder aixecar el cos. L’home, d’uns 70 anys aproximadament, va morir per causes naturals.