La Guàrdia Urbana de Badalona vigila les zones més concorregudes per informar sobre les recomanacions sanitàries

  0
  62

  La Guàrdia Urbana de Badalona patrulla des d’ahir, 15 de maig, per les zones de la ciutat i en els moments del dia on hi hagi una concentració massiva de gent, com ara el passeig Marítim o la Rambla, per informar a la ciutadania sobre el compliment de la normativa referent a la fase actual de desconfinament marcada pel Govern.

  Els agents informen a través del sistema de megafonia dels vehicles policials de la normativa i de les mesures de seguretat sanitària relativa a la “fase zero” del desconfinament que es fa a Badalona. Per poder arribar a més gent, també s’ha posat en funcionament, de 18 a 21.30 hores, la megafonia de la platja que s’utilitza durant la temporada de bany.

  A més, a partir d’aquest dilluns, 18 de maig, també hi haurà una patrulla motoritzada a la serralada de Marina amb la voluntat també d’informar sobre la situació a totes les persones que hi passegin o realitzin alguna activitat a la zona.

  Segons ha manifestat l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, “tot i que la majoria dels veïns i veïnes tenen una actitud responsable, s’ha d’evitar comportaments que, en aquests moments, poden frenar el normal avançament de la desescalada”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí