La Guàrdia Urbana incorpora 10 nous i moderns cotxes híbrids

  0
  37
  GU - nous vehicles - alcaldessa.JPG

  28/12/2017 – El contracte se situa al voltant dels 650.000 euros.

  A partir d’ara la Guàrdia Urbana de Badalona disposa de 10 nous vehicles híbrids adaptats i equipats per a les funcions de la policia local. Aquesta adquisició de l’Ajuntament forma part de les mesures de millora i modernització de les eines de treball de la Guàrdia Urbana que s’implementarà en els pròxims mesos com ara les noves armilles d’ús unipersonal, renovació del vestuari i nous equips de comunicacions (walkies talkies).

   

  Els nous vehicles híbrids permetran reduir el consum de combustible i les emissions a l’atmosfera. El motor elèctric, amb bateries de liti i zero emissions, funciona a velocitats inferiors a 50 quilòmetres per hora, adaptant-se a les necessitats de circulació pel nucli urbà. Quan es fa necessari el lliurament de més potència, es complementa amb el motor de combustió.

   

  Tot i que el parc mòbil municipal ja disposa d’altres vehicles híbrids i elèctrics per alguns serveis específics, aquest contracte, per un import que se situa al voltant dels 650.000 euros, és el més gran pel que fa a la quantitat de vehicles i despesa econòmica.

   

  Com a mínim dos d’aquests vehicles del model Toyota Prius, s’equiparan amb desfibril·ladors automàtics.