La Guàrdia Urbana intervé productes falsificats per valor de 415.000 euros a Badalona

  0
  Bosses de mà falsificades.jpg

  20/11/2013 – Es tracta de 461 bosses de mà de diferents mides i que són imitacions de la marca Braccialini i estaven exposades per a la seva venda en un magatzem del carrer de la Indústria, al Polígon Industrial Sud.

  La Guàrdia Urbana de Badalona ha realitzat aquest divendres una operació amb l’objectiu d’intervenir gènere falsificat d’una primera marca comercial que estava exposat per a la seva venda en un magatzem del carrer de la Indústria, al Polígon Industrial Sud. Concretament es tracta de 461 bosses de mà de diferents mides i que són imitacions de la marca Braccialini.

   

  El preu aproximat d’aquestes bosses de mà en el mercat és de 415.000 euros. Es dóna el cas que els models de bosses incautats a Badalona es venen al mercat real en uns preus que oscil·len entre els 800 i els 1.500 euros. En l’operació policial s’han identificat 3 persones. Finalment, una d’elles ha quedat imputada per un delicte contra la propietat intel·lectual. Els agents de la Guàrdia Urbana han actuat després d’una denúncia presentada per la firma comercial, que havia observat com falsificacions dels seus productes estaven exposades per a la comercialtizació de forma il·legal.

   

  Operació conjunta amb la Guàrdia Civil

  D’altra banda, la Guàrdia Urbana de Badalona i la Guàrdia Civil han realitzat fa pocs dies una operació conjunta amb l’objectiu d’intervenir gènere falsificat de la marca Shoes Under (organitzadors de sabates) i carteres bitlleteres de la marca Aluma. L’operació policial s’ha desenvolupat en 4 magatzems situats als carrers de Juli Galve Brusson, Progrés, Sant Lluc i Teixidores, al Polígon Industrial Sud.

   

  En total, els agents han intervingut 157 sabaters de tela i 288 carteres bitlleteres. El valor al mercat del gènere incautat és de 4.300 euros. Durant l’operació s’han identificat 13 persones, 4 de les quals han quedat imputades per un delicte contra la propietat industrial.