La història d’un preciós mural de Badalona, protagonista d’un documental

  0
  110

  La sèrie documental “La pell dels murs” mostra el procés de creació d’una obra del reconegut artista Gerada a Badalona. Aquest dimarts, 1 de març, a les 22.15, el canal 33 emetrà el quart capítol de la sèrie documental “La pell dels murs”, que mostra el procés de creació de grans obres murals per part de diversos artistes internacionals.

  Jorge Rodríguez Gerada, artista reconegut internacionalment, crea una obra d’art molt personal a Badalona per celebrar la vida del fill que va perdre. Quan la realitzadora i l’equip del programa li van proposar fer el seguiment d’algun dels seus projectes pictòrics, Gerada ràpidament es va mostrar disposat a col·laborar.

  Després d’uns dies de reflexió, va decidir crear una obra especial que celebrés la vida del seu fill Neuquén, traspassat uns mesos abans, després d’una llarga malaltia degenerativa. El mural està situat a la plaça Roca i Pi de Badalona, just al costat de l’estació de ferrocarrils, i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, de Grues Kompe, de Pintures Montó i de Montana Colors.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí