La irrupció de Michael Ruzic

  0
  93

  El jugador croat, de 17 anys, està sent la millor notícia de la temporada.

  Ningú es pensava a principi de temporada, que un jugador acabat d’aterrar a Badalona, provinent de Zadar, i poc conegut – per no dir gens – pels aficionats verd-i-negres, fos l’esperança i el far del primer equip en els partits importants. Ruzic va rebutjar ofertes de Gran Canària, València i universitats d’Estats Units degut a que la Penya li va oferir un pla i projecte per a consolidar-se com un futur jugador important a Europa.
  La marxa d’Onuaku i les lesions de Brodziansky i Tomic van propiciar que el tècnic del primer equip, Carles Duran, hagués de recórrer a l’ajuda d’un inexperimentat jove de 17 anys amb minutatge a Leb Plata. Però, per sorpresa de tothom, va demostrar des del primer minut el caràcter que tenen els jugadors balcànics i, sense cap mena de pressió, el seu talent i intel·ligència començava a notar-se a la pista. En la darrera jornada d’Eurocup, on la Penya es jugava mitja vida, Carles Duran va apostar “all-in” per ell (23 minuts i tancant el partit, i deixant sense rotació a Tomic i DeShaun Thomas a la segona part.
  La realitat és que el Joventut té un diamant en brut, que s’ha de polir, però amb enorme projecció. El croat va arribar per jugar amb l’EBA i el Prat, només jugarà amb el júnior els partits importants i campionats, però l’excel·lent paper amb el primer equip està fent que sigui peça clau als esquemes de Duran.
  La gran incògnita serà quan Tomic i Brodziansky estiguin a bon nivell, que es farà amb Ruzic. Que continuï formant-se en pocs focus mediàtics, la millor opció pel croat de només 17 anys.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí