La IV Cursa del Turó d’en Caritg compta amb més de 300 corredors

  0
  Foto 28-9-14 9 09 03.jpg

  30/09/2014 – Els finalistes d'aquesta cursa van ser Dani Baena (32:43) i Marta Martin (39:22) que van tenir que recórrer 10 quilòmetres pels barris de La Salut, LLefià, Sistrells i Lloreda.

  El passat diumenge, 28 de setembre, es va celebrar la quarta edició de la Cursa del Turó d’en Caritg, organitzada per l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg, l’Associació de Comerciants de Pau Piferrer-La Salut Alta i la col·laboració del Complex Esportiu Municipal de Sistrells.

   

  Sota el lema ‘Fem Barri!’, més de 300 corredors de diferents categories i edats van recórrer una cursa en zona urbana, superfície d’asfalt i terra i una distància de 10 quilòmetres que va travessar els barris de La Salut, Llefià, Sistrells i Lloreda, passant per avingudes com Marquès de Sant Mori, Catalunya i Salvador Espriu, i carrers com Pau Piferrer, Nàpols i Quevedo.

   

  El primer en arribar a la meta va ser Dani Baena, del Club Running Vigía, que va finalitzar els 10 Km en un temps de 32 minuts i 43 segons. Per darrera seu van quedar finalistes David Gonzalez i Martin Martinez amb un crono de 32:43 i 32:56 respectivament. Per altra banda, la primera dona en arribar a la meta va ser Marta Martin, del CEM Sistrells, en 39 minuts i 22 segons a la 28a posició general.

   

  A més, prop d’un centenar de nens de 6 a 15 anys van participar a la cursa infantil. Una cursa que no va ser competitiva amb l’objectiu d’animar als més petits a realitzar esport i formar-los en futurs atletes. Però també, molts dels nens que van realitzar la cursa van participar en un concurs de dibuix, que com cada any l’organització realitza conjuntament amb la celebració d’aquest esdeveniment esportiu.

   

  Per altra banda, i com és habitual, aquesta cursa ha tingut un vessant solidari i aquest any sota el lema ‘El teu esforç, la seva esperança', un euro de cada participant es destinarà a la investigació de les malalties minoritàries, concretament al cap de secció de Nefrologia Pediàtrica, Genètica i Metabolisme Unitat de Malalties Minoritàries de la Fundació Institut de Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol.

   

  Pel que fa el president de les dues associacions del barri de La Salut, Javier Cabrera, ha valorat que “tant els organitzadors com els corredors han quedat molt satisfets, la cursa ha estat un èxit i no hi hagut cap incidència, però també vull agrair a tots els participants i col·laboradors que han fet possible un cop més la Cursa del Turó”. A més, ha anunciat que la cinquena edició d’aquesta cursa ja té data.