‘La Jaula Movistar’ començarà a escalfa els motors de la Copa al Passeig Marítim

  0
  67

  La Jaula Movistar‘ arribarà a Badalona el proper dijous 28 de juliol. La pista més ‘underground’ de l’ACB aterrarà a la Platja del Coco (Passeig Marítim), amb un dia ple d’activitats i competició 3×3 al nivell més alt.

  A la quarta edició, la ‘Jaula Movistar’ es viurà en una ciutat que el proper mes de febrer serà seu de la Copa del Rei i bressol del basquetbol.

  Una pista de 3×3 dins d’una gàbia amb xou de llums, el millor so, pantalles i grades perquè cap aficionat es perdi detall serà l’escenari al Passeig Marítim i amb accés gratuït fins a completar aforament.

  Aitor Goyenechea, director de Publicitat, Marca i Patrocinis de Telefónica España, ha destacat que “en aquesta quarta edició s’organitzarà La Jaula a Badalona, ​​ciutat seu de la Copa del Rei 2023”.

  Torneig 3×3 i KO popular

  El plat fort de ‘La Jaula Movistar’ serà a partir de les 19:45h, amb el torneig 3×3 d’alt nivell, en què competiran els millors equips nacionals, amb el gruix de la Selecció Espanyola 3×3 al capdavant.

  Tots els aficionats podran participar des de les 18:30h als concursos populars i a les 19:00h, a través d’un KO multitudinari, el premi per al guanyador serà de dos abonaments per a la Supercopa Endesa 2022.

  El trofeu de la Copa del Rei

  A més a més, el trofeu de la Copa del Rei visitarà ‘La Jaula Movistar’ des de les 18:30h i tots els aficionats podran fer-se una foto amb ell i escalfar motors per a Badalona 2023.

  Horaris 

  10:00 a 12:30h: La Jaula Movistar Kids

  16:30 a 18:30h: Accés lliure a La Jaula Movistar

  Desde 18:30h: Concurs popular i actuacions de Nacho García, Miguel Iribar i Patricia Espejo.

  19:00h: Concurs popular: el KO multitudinari

  19:45: Inici de la competició:

  • Partidos 3×3
  • Final masculina
  • Show amb els millors ‘dunkers’
  • Batucada

  00:00h: Punt final

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí