La Jugatecambiental ofereix activitats al torrent de la Font

  0
  jugatecambiental.jpg

  20/10/2018 – Ofereix alternatives tant culturals com mediambientals tots els diumenges fins el 25 de novembre.

  Amb l'arribada de la tardor i enmig de les lluites veïnals per millorar l'espai del torrent de la Font i del Turó de l'Enric, l'Associació de Lleure Gripau Blau i l'Associació Juvenil Demasiats, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona, ll'Àrea Metropolitana de Barcelona i altres entitats dels barris de la Morera i Bufalà, organitzen des del passat 7 d'octubre fins al 25 de novembre diverses activitats culturals i medioambientals prop de la bòbila i sota el ventall de la Jugatecambiental.

   

  Amb l'objectiu de donar a conèixer el valor mediambiental de l'espai, cada diumenge d'11.30 a 13.30 s'oferiran activitats lúdiques que permetran la interacció familiar. La pròxima activitat programada tindrà cita aquest diumenge, 21 d'octubre, on s'oferirà un taller d'anellament d'ocells, com així també la creació d'un herbari. De cara el pròxim 28 d'octubre, la castanyada serà la protagonista amb titelles amb fulles i imants amb castanyes per a la canalla.

   

  El mes de novembre començarà, el dia 4, amb la creació de bossetes aromàtiques; mentre que un eco-mural i activitats de salut ambiental seran les propostes pel diumenge 11 de novembre. La iniciativa més destacada arribarà el dia 18 amb la festa del parc amb un taller de Dj, passejada pel turó de l'Enric, una guia d'empremtes de la natura i la construcció d'animals de paper. La Jugatecambiental finalitzarà amb una eco-gimacana que convidarà a tots els membres de la família a participar durant el matí del 25 de novembre.

   

  A les activitats programades no és necessari fer inscripció prèvia, però cal presentar-se al mòdul instal·lat per tal d'apuntar-s'hi el mateix diumenge.