La ‘Llefi’ recupera el somriure; el Lloreda atrapa un Young Talent mortal; el Pomar agafa aire

  0
  43
  IMG-20180121-WA0048.jpg
  La Unificació Llefià necessitava sumar tres punts que confirmessin la bona feina d’’equip a la gespa. Dit i fet. Després de quatre jornades sense conèixer la victòria, el conjunt de Jordi Souto va recuperar el somriure a Sant Adrià de Besòs. Els badalonins van golejar el Sant Adrià (0-3) amb dianes d’Eric Díez, Paco Ramos i Isra Medina. Amb aquest triomf, la ‘Llefi’ ja suma 30 punts.
  A Tercera Catalana -grup 4-, la gran sorpresa va ser la primera derrota de la temporada del Young Talent al Mpal. de Badalona Sud contra el Singuerlín (0-1). La derrota castiga l’equip de Ricardo Parra amb la pèrdua de la primera posició. Per la seva banda, el Lloreda de Carlos Rodríguez va superar la Llàntia (2-0) amb dues dianes de Borja i el Pomar de Jorge Rincón va aconseguir un triomf balsàmic a Badalona contra el Cabrils amb gols de Sánchez, Bernardo i Rubio (3-1) i deixa de ser el cuer de la taula. Finalment, el Pere Gol de Luis García va caure a Mataró contra la Mataronesa (4-0).
  Al grup 14 de Quarta Catalana, el Sistrells va aconseguir la victòria a Can Cabanyes contra el Parc B (2-1) i l’Àguila va caure a Trinitat Vella contra el Cerro (2-0). Al grup 16, la UE Bufalà va embutxacar-se el triomf a Can Zam contra el Rotodos colomenc (0-3) i trenca una ratxa d’onze jornades sense sumar de tres en tres.