La Lliga Catalana, primer test oficial marcat per les absències en el joc interior

    0
    Dakota Mathias.jpg

    07/09/2018 – El pavelló Barris Nord de Lleida serà l’escenari aquest cap de setmana de la 39a edició de la Lliga Catalana ACB. En joc, el primer títol oficial del curs.

    07/09/2018 – El pavelló Barris Nord de Lleida serà l’escenari aquest cap de setmana de la 39a edició de la Lliga Catalana ACB. En joc, el primer títol oficial del curs, amb una Penya que està oferint molt bones sensacions en la pretemporada. El Morabanc Andorra, demà dissabte (18h, Esport 3) en la primera semifinal, posarà a prova el nou projecte de Carles Duran, que en els dos primers partits de preparació, contra la Universitat de Michigan (85-79) i el Barça Lassa (65-62), ha ofert una molt bona imatge. Les cares noves, Dakota Mathias, Shawn Dawson i Conor Morgan, estan sumant des del primer dia i l’equip, amb Nico Laprovittola de líder indiscutible, s’està mostrant molt intens i agressiu en defensa.

    El maldecap, però, està en el joc interior. Quincy Miller, arribat tot just aquesta setmana, encara no podrà debutar. El nord-americà seguirà un pla específic de preparació i la idea és que es pugui anar incorporant a la dinàmica d’entrenaments de l’equip d’aquí a uns 20 dies. Marko Todorovic, pel seu cantó, encara no és oficialment jugador verd-i-negre i això li impedirà jugar la Lliga Catalana. Amb Birgander lesionat, Conor Morgan, Nogués i Bieshaar s’hauran de multiplicar dins la pintura.