La màgia i les il·lusions omplen el Teatre Zorrilla

  0
  82
  IMG_1504.jpg
  Els espectadors del XVIII Festival Internacional de Màgia – Memorial Li Chang han premiat les aparicions i desaparicions, trucs amb foc i espases de la parella formada pels espanyols Arkadio & Bella. Després de la seva sorprenent actuació, que ja ha recorregut bona part del món, el duet s’ha endut cap a casa l’estàtua del conill, que els atorga com a favorits del públic.
  El passat diumenge el Teatre Zorrilla es va omplir d’humor, música, màgia, històries i sorpreses. La gala va comptar amb l’obertura de Felipe Mejías, un virtuós del dibuix amb sorra que va construir un relat galàctic. Mikael Szanyiel, amb formació de mim, va presentar un cantant d’òpera amb tota mena de problemes, des del micro al corbatí. Aaron Crow va travessar amb la seva fletxa una poma i un anell que acollia a l’interior. Després va venir l’actuació del rus Iván Necheporenka amb un número molt conegut però tan singular que segueix impactant. La gala va acabar amb l’actuació dels guanyadors, el duo Arkadio i Bella. Al certamen encara li queden actuacions en biblioteques  i tallers per a mestres.

  El Festival acabarà el proper diumenge 4 de març amb la Gala Solidària al Teatre Blas Infante que consistirà en un espectacle amb mags aficionats. Els fons recaptats es destinen a Solidarimàgia, un grup que porta els espectacles de màgia pel món; ha portat espectacles al Senegal i a la República Dominicana, i en aquest cas els diners recaptats seran per apropar la màgia a Haití.