La manca de manteniment i comunicació a La Plana provoca crispació i multes a les entitats

  0
  IMG_20180131_201432.jpg

  El Poliesportiu de La Plana va patir el cap de setmana anterior una inesperada afectació a la pista que va obligar a suspendre diversos partits de Círcol Catòlic i Maristes Ademar. La part central del parquet es va bufar i l'anul·lació dels enfrontaments ha tingut com a conseqüència multes i indemnitzacions a les entitats esportives.

  El Círcol Catòlic ha estat el club que més ha patit aquest accident, amb la suspensió de dos partits. Aquest desenllaç, però, no és la qüestió més greu, ja que la Federació Catalana de Basquetbol ha decretat els duels per perduts, una multa de 180€ al Círcol i una indemnització aproximada de 35€ a cada entitat rival.

  "La nostra indignació és arran de la manca de comunicació de l'Ajuntament amb les entitats. Hem intentat mantenir un contacte durant el dia d'avui però no han volgut parlar", relata el director tècnic del Círcol Miki Segura al Diari de Badalona. "A qualsevol instal·lació hi poden haver desperfectes però fa 10 dies que ningú ha solucionat el defecte del parquet", afegeix.

  Durant el dia d'ahir, cap equip va poder entrenar a La Plana perquè la instal·lació va romandre tancada a causa de la reparació de la pista. Aquest aspecte en concret va indignar encara més les entitats, ja que els jugadors més petits dels clubs van haver de tornar a casa.

  El Maristes Ademar va viure una realitat idèntica a la del Círcol. En aquest cas, però, multa de 70€ i indemnització de 35€ a Minguella. "El parquet es va bufar el dia 22 i fins ahir dia 30 no es solucionar res. A més a més, n'hi ha un lavabo que porta tancat més de dos anys", narra el coordinador de Maristes Joan Sánchez.

  L'entitat que no es va veure afectada durant el cap de setmana amb partits va ser el Badalonès, tot i que durant la jornada d'ahir va haver de suspendre tots els entrenaments, sense previ avís per part de l'Ajuntament. "Els nostres jugadors de categoria Mini van arribar a la porta amb els seus coordinadors i no van poder exercitar-se. Un dia després de la reparació vam rebre la notificació", notifica Xavi Forts en representació del Badalonès.