La Marató de TV3 es prepara per trencar murs per la salut mental

  0
  38
  La Fundació La Marató de TV3 posa en marxa la campanya de sensibilització i difusió de La Marató 2021 per la salut mental.
  La Fundació La Marató de TV3 posa en marxa la campanya de sensibilització i difusió de La Marató 2021 per la salut mental.

  La Fundació La Marató de TV3 posa en marxa la campanya de sensibilització i difusió de La Marató 2021 per la salut mental. El projecte solidari de la CCMA arriba aquest any a la 30a edició tot posant el focus sobre uns problemes de salut molt comuns, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

  La Fundació La Marató de TV3, Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio despleguen una campanya que té com a objectiu divulgar i sensibilitzar sobre la salut mental i que culminarà amb el programa de ràdio i televisió del 19 de desembre. En aquesta edició, a més a més, se sumaran diverses accions especials i participatives que s’han dissenyat per celebrar els 30 anys del projecte.

  La Marató recupera enguany les tradicionals quatre seus telefòniques i els voluntaris per rebre les donacions el dia del programa i ho farà adoptant les mesures sanitàries vigents. Per tot això, s’han modificat els horaris, el nombre i els torns de voluntaris i l’espai entre els telefonistes perquè, al llarg de la jornada, no se sobrepassi el 50% d’ocupació dels diferents espais.

  S’ha presentat també la campanya en el marc de la qual es faran al voltant de 5.500 sessions divulgatives sobre salut mental que arribaran a uns 200.000 joves de tot Catalunya.

  La prevenció, clau

  Els trastorns mentals són alteracions de la salut que impliquen una disfunció del pensament, les emocions, la conducta i que impacten en tots els àmbits de la vida. Afecten una de cada quatre persones al llarg de la seva vida i més de la meitat comencen a l’adolescència. La prevenció i el tractament precoç són fonamentals per aconseguir una evolució positiva.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí