La masia de Can Miravitges, escenari del rodatge d’una pel·lícula

  0
  Can Miravitges-rodatge.jpeg

  07/12/2013 – La masia de Can Miravitges de Badalona és un dels escenaris on s’està gravant la pel·lícula Born, del productor i director italià Claudio Zulian.

  La masia de Can Miravitges de Badalona és un dels escenaris on s’està gravant la pel·lícula Born, del productor i director italià Claudio Zulian. El llargmetratge, que s’inspira en la novel·la La ciutat del Born, d’Albert Garcia Espuche, explica la vida de tres personatges (el calderer Bonaventura, la seva germana Marianna i l’amant d’aquesta, Vicenç) que van viure al barri del Bornet de Barcelona, a començaments del segle XVIII.

   

  Can Miravitges, així com el Castell de Godmar, han estat escollits perquè els edificis i el seu entorn encara conserven l’aspecte del 1700, moment històric al qual ens transporta el film.

   

  La gravació ha estat possible gràcies al conveni que la productora Acteon ha signat amb el Museu de Badalona, i amb el vist-i-plau de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, responsable de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer, amb seu a la masia.