La Minguella B es torna a quedar a les portes (59 a 56)

0
    49
    2.JPG

28/01/2014
    Els de Sergi Ortilles van competir fins el final contra un equip que els havia humiliat a la 1a volta

El sènior B de la Minguella es va tornar a quedar a les portes de la victòria. Els de Sergi Ortilles han canviat per complet i des que hi ha hagut el relleu a la banqueta estan competint tots els partits, però com va passar a la pista dels Alisos, es van tornar a quedar a les portes del triomf.

Els de Casagemas van competir contra un rival que els va humiliar a la 1a volta i aquest cop van tenir les seves opcions de guanyar, però els va acabar faltant benzina al tram final.

De fet, tot i una mala sortida (6 a 0 al min 4), els blaus van dominar gairebé tot el partit. 2 triples d'Edu Domènech van capgirar el marcador (9 a 14) i amb la feina dels interiors al 2n període -només van anotar els homes alts- la Minguella B va aconseguir la màxima (19 a 30).

A la tornada dels vestidors, el Claret va intentar remuntar amb una defensa zonal, que la Minguella va saber contrarestar amb una bona defensa i un contraatac letal. A l'últim quart però, els jugadors menys habituals del Claret van rescatar l'equip i van portar el matx a un final igualat

La Minguella B va jugar amb criteri l'últim minut però li va faltar encert per rematar la feina. A la darrera jugada, la bona defensa local va impedir que els badalonins arribessin a llançar el triple per forçar la pròrroga.

El proper partit de la Minguella B tornarà a ser a Casagemas, aquest diumenge a les 19:30 contra La Salle Horta.